Στρατηγός Β.Ζολότοφ: «Οι νεοναζί βάζουν ανθρώπινες ασπίδες αλλά με βοήθεια της Παναγιάς θα νικήσουμε»


Παραδέχθηκε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στις επιχειρήσεις του ρωσικού Στρατού


Μιλώντας κατά την διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας του πατριάρχη Κύριλλου, ο Ρώσος ανώτατος αξιωματικός της Εθνοφρουράς Βίκτορ Ζολότοφ είπε ότι «Η δράση των ακροδεξιών ουκρανικών δυνάμεων που κρύβονται πίσω από πολίτες (σ.σ.: τακτική που εφαρμόζει και η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς που ελέγχει την Γάζα όταν δέχεται ισραηλινές επιθέσεις) δεν επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να πηγαίνουν όσο γρήγορα θα θέλαμε, αλλά με την βοήθεια της Παναγιάς θα προστατευτεί ο Στρατός μας και θα επιταχυνθεί η νίκη μας»!, επαναλαμβάνοντας την συνήθη κατηγορία που υιοθετούν οι επίσημες αρχές στην Ρωσία. 


Οι δηλώσεις του αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Εθνοφρουράς: «Θα ήθελα να πω ότι ναι, δεν πηγαίνουν όλα όσο γρήγορα θα θέλαμε. Αλλά κατευθυνόμαστε προς τον στόχο μας βήμα-βήμα και η νίκη θα είναι δική μας και το εικόνισμα αυτό (σ.σ.: δείχνοντας την ιερή εικόνα της Παναγίας) θα προστατεύσει τον ρωσικό στρατό και θα επιταχύνει την νίκη μας».

ΗΠΑ και Ευρωπαίοι σύμμαχοι θεωρούν ότι η ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία, ήταν μία κακοσχεδιασμένη και άσχημα εκτελεσμένη στρατιωτική επιχείρηση, διότι «η Μόσχα υποτίμησε την ουκρανική αντίσταση και την αποφασιστικότητα της Δύσης να τιμωρήσει την Ρωσία».
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη