Θαύμα της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου σε νέο με πέτρα στα νεφρά!


Ο γιός μου αρρώστησε ξαφνικά με πολλούς πόνους στην αριστερή του πλευρά. Χωρίς να χάσουμε καιρό τον πήγαμε σε Κλινική όπου εκεί τον έβαλαν ορό επί 4 ώρες, ενώ οι πόνοι του ήταν αβάστακτοι. Ο γιατρός μας είπε ότι είχε πέτρα στα νεφρά και ότι θα υποφέρει από πόνους μέχρι να πέσει η πέτρα. Εγώ του έδωσα να προσκυνήσει την εικονίτσα σου που είχα μαζί μου και με το θαυματουργό σου λαδάκι της κανδήλας σου το σταύρωσα. 

Έβαλα έπειτα το περιοδικό σου (σ.σ. εννοεί κάποια έκδοση του μοναστηριού της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση) κάτω από το προσκέφαλο του παιδιού μου και σε παρακάλεσα να δείξεις το θαύμα σου, Αγία μου.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ μετά από λίγη ώρα αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε δεν είχε πλέον πόνους, διότι έπεσε η πέτρα. Οι γιατροί απόρησαν πως έπεσε τόσο γρήγορα και ομολόγησαν και αυτοί πως κάποιο θαύμα έγινα. θερμά σ ευχαριστούμε γλυκειά μου ΑΓΙΑ, για την θαυματουργία σου αυτή και πάντα θα ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ για την χάρη που σου έδωσε να θεραπεύεις τους ανθρώπους από τις διάφορες αρρώστιες...

Η.Ε. - ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΥΠΡΟΥ

Από το περιοδικό της Ιερά Μονής
Δημοσίευση σχολίου (0)
Νεότερη Παλαιότερη